Els 68 parquímetres intel·ligents començaran a instal·lar-se després de festes

La imatge

 

Tot està a punt perquè tot just començar 2022 l’empresa municipal encarregada dels aparcaments (SAM) comenci a instal·lar els nous parquímetres intel·ligents arreu del municipi. En total seran 68 unitats que en aquests moments són al pàrquing soterrat de la plaça de sant Jaume i que encara han d’acabar de ser muntats i programats per l’empresa que els ha suministrat, la francesa Flowbird, que durant aquest mes s’encarregarà d’acoplar la petita placa solar que dóna energia al parquímetre i de bolcar la informació turística i comercial que l’Ajuntament vulgui, entre d’altres coses.

Tenen una pantalla a color de 7 polzades capaç de mostrar pictogrames animats, text i menús dinàmics per guiar les transaccions. El teclat augmenta la funcionalitat, facilita l’entrada ràpida i fàcil de qualsevol número alfanumèric o de plaques d’automòbils, maneja codis personalitzats de números d’identificació per accedir als privilegis d’estacionament i permet als usuaris navegar-hi dels menús per veure informació local o anuncis, serveis selectes i cupons impresos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad