Els 68 parquímetres intel·ligents començaran a instal·lar-se després de festes

La imatge

 

Tot està a punt perquè tot just començar 2022 l’empresa municipal encarregada dels aparcaments (SAM) comenci a instal·lar els nous parquímetres intel·ligents arreu del municipi. En total seran 68 unitats que en aquests moments són al pàrquing soterrat de la plaça de sant Jaume i que encara han d’acabar de ser muntats i programats per l’empresa que els ha suministrat, la francesa Flowbird, que durant aquest mes s’encarregarà d’acoplar la petita placa solar que dóna energia al parquímetre i de bolcar la informació turística i comercial que l’Ajuntament vulgui, entre d’altres coses.

Tenen una pantalla a color de 7 polzades capaç de mostrar pictogrames animats, text i menús dinàmics per guiar les transaccions. El teclat augmenta la funcionalitat, facilita l’entrada ràpida i fàcil de qualsevol número alfanumèric o de plaques d’automòbils, maneja codis personalitzats de números d’identificació per accedir als privilegis d’estacionament i permet als usuaris navegar-hi dels menús per veure informació local o anuncis, serveis selectes i cupons impresos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad