El partit Plataforma por Manacor recull més de 1.000 signatures contra la ZPR

PxM exigeix a l’equip de govern que tiri enrere la iniciativa pels seus efectes comercials

 

Plataforma per Manacor (PxM), el partit polític liderat per José Antonio Argiz, ha anunciat que ja té 81 fulls de 14 signatures cadascun (un total idò de 1.134) de ciutadans de Manacor exigint al batle Miquel Oliver i el seu equip de govern, “la seva supressió immediata en entendre que aquesta mesura suposarà la mort definitiva del centre així com la desaparició de la immensa majoria dels comerços i establiments allà ubicats”. PxM també assenyala que “són més de 100 comerços i establiments de la ciutat de Manacor els que disposen de fulls de recollides de signatures on es pot signar”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad