Reunió mediambiental pels veïnats que viuen entre Na Camel·la i Baix des Cós

Tots els veïnats que viuen entre el passeig de Na Camel·la i el de Baix des Cós, als carrers compresos entre el carrer del Sant Crist i la ronda del Parc, estan avui convocats a les 19 hores a l’IES Mossèn Alcover en una reunió de la delegació de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor. “Tant si ja t’has apuntat a la tarifa reduïda de residus i ja comptes amb la targeta per als contenidors marrons, com si encara no saps de què va tot això i vols saber-ho, vine a la reunió!”. De regal una bossa de compost.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad