Reunió mediambiental pels veïnats que viuen entre Na Camel·la i Baix des Cós

Tots els veïnats que viuen entre el passeig de Na Camel·la i el de Baix des Cós, als carrers compresos entre el carrer del Sant Crist i la ronda del Parc, estan avui convocats a les 19 hores a l’IES Mossèn Alcover en una reunió de la delegació de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor. “Tant si ja t’has apuntat a la tarifa reduïda de residus i ja comptes amb la targeta per als contenidors marrons, com si encara no saps de què va tot això i vols saber-ho, vine a la reunió!”. De regal una bossa de compost.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad