Raül Romeva: “No es poden tancar ferides sense obrir fosses”

La imatge

 

L’economista i polític català d’Esquerra Republicana, Raül Romeva (empresonat el novembre del 2017 per la seva participació al Procés d’independència català i indultat aquest 2021), ha visitat avui dematí les tasques d’excavació i recerca de represaliats republicans al cementiri de Són Coletes de Manacor. “És d’una gran satisfacció veure el que s’està fent aquí per començar a complir un deute històric. És curiós com és ara la generació dels néts la que té la necessitat de saber què va passar, per conèixer com a mínim on són els seus familiars”. “No es poden tancar ferides sense obrir fosses”, ha sentenciat Romeva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad