Raül Romeva: “No es poden tancar ferides sense obrir fosses”

La imatge

 

L’economista i polític català d’Esquerra Republicana, Raül Romeva (empresonat el novembre del 2017 per la seva participació al Procés d’independència català i indultat aquest 2021), ha visitat avui dematí les tasques d’excavació i recerca de represaliats republicans al cementiri de Són Coletes de Manacor. “És d’una gran satisfacció veure el que s’està fent aquí per començar a complir un deute històric. És curiós com és ara la generació dels néts la que té la necessitat de saber què va passar, per conèixer com a mínim on són els seus familiars”. “No es poden tancar ferides sense obrir fosses”, ha sentenciat Romeva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad