Sa plaça de ses Verdures ja té el seu logotip

La imatge

 

La plaça de ses Verdures de Manacor ja ha penjat el seu logotip oficial. Fabricat per una empresa externa amb ferro corten, està previst que el color platejat actual evolucioni i agafi l’aspecte rovellat que es pretèn en qüestió de 15 dies. Aquest era el logo que ja es va triar fa uns set anys perquè fos l’imatge comercial de tot un seguit de propostes que havien de transformar ses Verdures per complet, però que de moment han quedat en proposten molt puntuals. El cost del logotip s’estima en prop de 1.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad