L’hospital de Manacor torna a tenir quatre ingressats per covid

Després de setmanes de tranquilitat sense incidències en aquest sentit

 

Després de setmanes de tranquilitat, avui la gerència de l’hospital comarcal de Manacor ha cofirmat l’ingrés de fins a quatre pacients que han estat positius per covid i que han hagut de quedar a la tercera planta, habilitada especialment. Una mala notícia que ve a confirmar la pujada generalitzada de la nova incidència per coronavirus a les Balears i que esperem que no vagi a més en els següents dies per arribar d’una forma segura a les festes de Nadal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad