El PP critica “l’obscurantisme de la regidora Hinojosa” amb el Pla General

La portaveu del Grup Popular, Maria Antònia Sansó, denuncia que la regidora d’ Urbanisme no els hagi entregat la documentació per l’esmena de deficiències “ni en el temps ni en les formes adequades”

 

“No pot ser que no hi hagi transparència ni es vulgui escoltar a l’oposició en un tema tan important com aquest”, explica Maria Antònia Sansó. La portaveu del Grup Popular Municipal critica durament “l’obscurantisme” de la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, en l’esmena de deficiències Pla General d’ Ordenació Urbana (PGOU) al municipi “ja que no és normal que només haguem tengut quatre dies per poder estudiar-nos tota la documentació que han hagut de fer els tècnics durant més de quatre mesos i són 16 documents de més de 1.600 pàgines noves”.

D’aquesta manera, Sansó  denuncia que no els hagi entregat la documentació “ni en el temps ni en les formes adequades” i incideix en que “no pot ser que no hi hagi transparència ni es vulgui escoltar a l’ oposició en un tema tan important com aquest”. Amb tot, valora el ple d’ aquest dimarts a vespre “de presa de pèl i de falta de respecte de l’equip de govern a l’oposició i a tots els manacorins i manacorines en general perquè és imprescindible que el PGOU es negocii i consensui tant com sigui possible, perquè el que ens hi jugam és el futur planejament urbanístic de Manacor”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad