El nou hotel-boutique del carrer Francesc Gomila tendrà 22 habitacions

Els promotors de la reforma per obrir un nou hotel al carrer Francesc Gomila de Manacor ja han registrat el projecte davant el departament d’Urbanisme municipal. Una passa més cap a l’obertura del que seria el segon espai hoteler urbà manacorí i el primer seguint el concepte d’hotel-boutique. En total comptarà amb 22 luxoses habitacions de distints tamanys que s’hauran d’adaptar al casal antic, des de fa anys tancat.

Façana del casal del número 16 del carrer Francesc Gomila

 

L’ex-polític i ara empresari hoteler, Joan Lladó (amb set hotels a Menorca i dos més en projecte a Santa Margalida i Porto Cristo), explica que després del coronavirus va acordar amb la propietat (la família Mesquida) que ells es farien càrrec de la reforma i que l’empresa de Lladó, Anirà bé Hotels, l’explotaria per un determinat número d’anys per determinar. Curiosamente al número 16 del carrer Francesc Gomila ja hi hagué l’Hotel Felip, regentat per un familiar del propietari de l’establiment del mateix nom obert a Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad