Sant Antoni 2022 ja té imatge oficial

El Patronat manacorí ha presentat aquest dimarts a ca na Vallespina la imatge de les dessuadores de les festes de Sant Antoni 2022, obra de Jaume Rosselló. Enguany el Patronat no dispossarà de botiga i només es podran adquirir als comerços col·laboradors següents, a partir de dimecres 1 de desembre:
-Cereria Sa Bresca
-Comercial Balear
-Hiper Manacor
-Llevant home&garden
-Llevant Descans
-Nonous
-Toy Planet
A part, també es pot comprar el Cd de Sant Antoni a Baba discos.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad