Aquest és el video amb la proposta de com quedaria la plaça de Sant Jaume

Aquesta és la proposta en imatges que ha preparat l’estudi d’arquitectura Contrafort i que aquest dilluns horabaixa es va mostrar als veïnats de la plaça de Sant Jaume de Manacor. El gran atractiu del nou projecte és la instal·lació de dues pèrgoles circulars amb la coberta de 225 plaques fotovoltaiques de 83,25 kw, que alimentaran les necessitats energètiques de l’aparcament subterrani i abastiran quatre punts dobles de vehicles elèctrics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad