Col·loquen els senyals de trànsit perquè Baix des Cós sigui d’un sol sentit

La imatge

 

La regidoria de Mobilitat de l’ajuntament de Manacor ha iniciat una nova passa enmarcada dins el projecte de la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR), a fi de transformar la zona centre de la ciutat en un espai el més lliure de fums possible. Per això aquests dies ja ha començat a col·locar els senyals de direcció prohibida i prohibit girar a segons quines travessies, per així eliminar un dels dos sentits de circulació de l’avinguda Baix des Cós, que a partir dels propers dies ja només serà en direcció ascendent. Una mesura que ja es va anunciar el passat més de març en el moment de la implantació de la ZPR.

La voluntat de l’Ajuntament és, això sí, deixar-hi aparcar a les dues bandes per guanyar així places d’aparcament, pensant sobretot en els qui vulguin deixar el cotxe a prop de la nova zona magenta de prioritat per a vianants, que venguin d’altres pobles per fer les seves compres.

Per altra banda la Plataforma por Manacor ha anunciat que ja ha recollit 686 signatures de ciutadans manacorins en contra precisament de la ZPR, exigint al batle i al seu equip de govern la supressió immediata, en entendre que aquesta mesura “suposarà la mort definitiva d’un centre que en pocs anys serà un gueto, així com la desaparició de la immensa majoria dels comerços i establiments”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad