Una Bassa plena, música i canons de paperins per encendre els llums de Nadal

La imatge

 

Sa Bassa s’ha tornat a omplir avui capvespre per celebrar (amb un mes d’antelació) l’encesa dels tradicionals llums de Nadal. Canons de paperins i les melodies de la Banda de Música de Manacor han estat les encarregades de donar el sús a les festes nadalenques manacorines. Tot això davant una plaça ben plena i amb un imponent arbre de vuit metres, una de les novetats d’aquesta campanya perfectament alineada amb els comerciants.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad