Un llamp espenya els rellotges i el sistema per fer sonar les campanes horàries

La descàrrega d’ahir no afecta a la resta de campanes

 

El para-llamps del campanar de Manacor va patir ahir migdia l’impacte directe d’una descàrrega elèctrica provocada per la tormenta. Aquest cop ha estat una mica més greu que la setmana passada, quan un altre llamp va fer baixar el diferencial que controla els quatre rellotges. En aquesta ocasió, deim, ha anat una mica més enllà i a més de tornar a tomar a afectar al quadre elèctric (problema que encara no ha estat solventat) ha espenyat el sistema que fa sonar les campanes específiques que sonen cada mitja i cada hora en punt.

Els rellotges del campanar, aturats a les 12,12 hores

 

Segons ha informat el rector de Manacor, Antoni Amorós, això no afecta a la resta de campanes del campanar, i ja s’ha avisat als Serveis Generals de l’ajuntament de Manacor (responsables del rellotge i la il·luminació) perquè sen facin càrrec i ho arreglin el més aviat possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad