El Puig den Mora, la muntanya manacorina que l’any que ve ja no hi serà

La imatge

 

“El Puig d’en Mora de Manacor haurà desaparegut així d’aviat (2019-2021). Normalitzar la desaparició de les muntanyes en nom de l’economia no és un bon símptoma”, critica el col·lectiu mediambiental Terraferida al seu compte de Twitter, al mateix temps que compara dues imatges d’abans i després de l’explotació de la nova pedrera que s’hi ha muntat just damunt i que per altra banda està legalitzada per Mines de l’Estat. Tot davant la impotència local de veïnats i Ajuntament que veuen com d’aquí un any ja no existirà i les màquines s’hauran menjat sense remei “set hectàrees de zona boscosa”.

Imatge comparativa del Puig den Mora de 2019 i 2021

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad