Comencen les obres de la pista de ‘skate’ que estarà llesta el mes de maig

Les obres de construcció de la pista de skate de Manacor (650 metres quadrats) ja estan en marxa. Aquest dimarts les màquines han començat a gratar els terrenys del polígon agroalimentari on, d’aquí sis mesos, ja es podrà patinar.

A mitjan del passat mes d’abril, l’ajuntament de Manacor va treure a licitació la pista que ara es construeix al carrer Camp de na Serra número 19. El projecte compta amb un pressupost de 178.708 euros. La parcel·la on s’ubicarà el nou equipament públic esportiu té una superfície de 1.500 metres quadrats. El projecte consisteix en la construcció d’una instal·lació esportiva rectangular sobre un terreny amb pendent amb la creació de dos nivells i rampes per a la pràctica esportiva, així com la urbanització de l’espai immediat d’uns 850 metres quadrats. 

La pista d’skate tendrà 651 metres quadrats de superfície i constarà d’un grup d’impulsors d’alçades diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la parcel·la es col·locaran dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox). Al costat s’hi instal·larà un mòdul tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi haurà el mòdul tipus bowl, amb una profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells es realitzarà mitjançant una rampa que ocuparà tota l’amplària de la pista i que contindrà diferents mòduls com el hubba, o elements com graons i baranes. 

El paviment de la pista d’skate serà de formigó polit i el de les zones de pas de formigó amb un acabat fratassat. Pel que fa als elements horitzontals, seran de formigó reforçat amb fibres. La instal·lació pública esportiva comptarà amb una instal·lació elèctrica encastada protegida amb interruptors automàtics. També es construirà un itinerari accessible des de la via pública fins a la pista esportiva des de l’accés principal

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad