Bel Aguilar rep el premi Cornelius Atticus de l’esport

La professora i entrenadora manacorina va ser guardonada el 2019 però no va poder rebre el guardó per la pandèmia

 

El Govern de les Illes Balears, representat per la presidenta Francina Armengol, la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el director general d’Esports, Carles Gonyalons, ha lliurat aquest dilluns les distincions Cornelius Atticus 2019 i 2020. Aquesta és la màxima distinció que atorga la Comunitat Autònoma en el món de l’esport, en reconeixement a la trajectòria esportiva en diferents àmbits (esportista, tècnic, promotor o dirigent).

La professora i entrenadora Isabel Aguilar ha dedicat la seva vida a l’esport en tots els àmbits i ha aconseguit quatre medalles de plata en l’àmbit mundial. També ha estat monitora de gimnàstiques rehabilitadores per a persones amb discapacitat i fundadora de diverses entitats, com ara el Gimnàs Manacor i la Fundació AEDIM.

«Avui és un dia de reconeixement a una història viscuda i dedicada a fer més gran el món de l’esport a les Illes Balears», ha dit la presidenta Armengol, per afegir que «l’esport ens connecta amb valors molt importants per a la nostra societat» i «fa moure passions, emocions i sentiments, fa viure la vida intensament i connecta amb identitats col·lectives».

La presidenta ha elogiat la trajectòria dels quatre guardonats i ha aprofitat per agrair la seva dedicació a totes les persones que formen el món de l’esport, el qual ha patit les restriccions imposades per una pandèmia que «va fer impossible que molts esdeveniments es poguessin celebrar, va fer que molts esportistes tenguessin restringida la seva pràctica esportiva i va fer que molts aficionats no poguessin gaudir directament de l’esport». A més, ha agraït la seva tasca a totes les persones que es dediquen a l’esport a les Illes Balears i que des de la base des de fa molts d’anys «han fet possible crear clubs, equips i disciplines i que els infants es dediquessin a l’esport».

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad