Apadrina un regal pels infants de les 200 famílies vulnerables del municipi

Les cartes als Reis són a la Biblioteca de Manacor esperant ser apadrinades. Una iniciativa de la Creu Roja i l’ajuntament de Manacor

 

Cap infant sense il·lusió’ és la campanya de la Creu Roja i l’Ajuntament de Manacor perquè tots els infants de Manacor puguin rebre un regal aquestes festes de Nadal, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. L’Ajuntament de Manacor i la Creu Roja Manacor han presentat aquest dimarts la campanya a la sala infantil de la Biblioteca de Manacor.

Més de 200 infants de famílies usuàries dels Serveis Socials municipals i de la Creu Roja han escrit la seva carta als Reis d’Orient, demanant el que els agradaria que els regalessin. Aquestes cartes les custodia la Biblioteca de Manacor i qualsevol ciutadà pot anar-hi des d’aquest dimarts i apadrinar una carta. Això significa que la persona que l’apadrini comprarà el regal que l’infant ha demanat, una vegada adquirit durà el paquet a la Creu Roja i d’allà es repartiran a les famílies. Els regals seran no bèl·lics ni sexistes i la quantia orientativa són uns 25 euros com a màxim.

Les persones interessades a apadrinar una carta poden passar per la Biblioteca Municipal de Manacor des d’aquest 23 de novembre i fins dia 11 de desembre de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h i allà hauran d’agafar una carta i registrar-se. En tenir el regal, l’hauran de deixar a la seu de la Creu Roja Manacor, situada al carrer del Capellà Pere Llull número 3 de 9 h a 14 h i els dimarts i dijous de 9 h a 19 h. La data límit per anar a deixar els regals és el 17 de desembre. Aleshores, la Creu Roja s’encarregarà de repartir cada present a la família de l’infant que ha escrit la carta.

Amb la pandèmia s’han agreujat les condicions de moltes famílies, per això és molt important que que cap infant deixi de rebre un regal per Nadal independentment de quines siguin les condicions econòmiques i materials de les seves famílies. Es tracta d’una campanya adreçada a les famílies amb dificultats, que malauradament no poden garantir que els seus fills puguin tenir un regal per Nadal o pels Reis. «La base d’aquesta campanya és garantir la igualtat d’oportunitats i que tots els nins i nines puguin sentir la il·lusió de tenir un regal», ha apuntat la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

El president de Creu Roja Manacor, Mateu Ballester, ha recordat que l’entitat va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 2017 i que va comptar amb la participació d’una cinquantena de famílies. L’any passat, en plena pandèmia, els infants que reberen un regal ja ascendiren fins als 160 i enguany «amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor per primera vegada, esperam arribar a més gent». De moment, més de 200 infants ja han escrit la seva carta, que esperen ser apadrinades a la Biblioteca de Manacor.

En definitiva, és una campanya que ens involucra a tots com a ciutadans: qualsevol persona del municipi pot apadrinar una carta i comprar un regal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad