Tot preparat per l’encesa de llums i un arbre de 8 metres a Sa Bassa

A més d’una figura de la capsa de regal que s’ha instal·lat al passeig de Na Camel·la, quatre ninots de neu i nous rens que es distribuiran a diversos places i carrers

L’Ajuntament de Manacor continua cercant la complicitat dels ciutadans en la necessitat de comprar al comerç local, sobretot ara que s’acosta Nadal. Amb l’objectiu de donar suport al comerç local, atreure visitants i deixar un municipi ben guarnit, l’Ajuntament de Manacor incrementa enguany el nombre de grans estructures lumíniques i la decoració nadalenca, torna a posar en marxa el trenet de Nadal i aposta per la dinamització comercial el proper mes de desembre.

Algunes de les novetats d’aquest Nadal seran un arbre de Nadal de 8 metres que s’instal·larà a la plaça de sa Bassa, la figura de la capsa de regal que s’ha instal·lat al passeig de Na Camel·la, quatre ninots de neu i nous rens que es distribuiran a diversos places i carrers, que se sumen a les figures i mòduls adquirides des de 2019 per aquest equip de govern, tal i com preveu el contracte vigent amb l’adjudicatària de l’enllumenat públic.

A Manacor, les figures s’han col·locat seguint l’eix comercial que va des de l’estació de tren fins a la plaça Ramon Llull i al passeig de Na Camel·la. A Porto Cristo s’ha col·locat una figura lumínica que representa un ós a la plaça de l’Aljub i s’han ampliat els punts de llum. A s’Illot, il·luminarà les festes un arbre instal·lat devora l’Oficina de Turisme, a més de la decoració de la plaça del Llop i del Camí de la Mar. En total seran una quinzena d’estructures lumíniques que il·luminaran el Nadal manacorí.

A més de les figures lumíniques, també es col·locaran campanes a diferents punts emblemàtics, com el passeig de Na Camel·la. La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha donat les gràcies a les associacions de comerciants que han participat en l’elaboració de la decoració nadalenca. S’han reutilitzat les campanes de l’any passat canviant-ne els llaços i també s’han fet nous ninots amb campanes blanques.

Encesa de llums

L’encesa de llums de Nadal tendrà lloc divendres 26 de novembre a les 19 h a la plaça de sa Bassa amb la participació de la Banda de Música de Manacor i un cercavila. Enguany, per primera vegada també es farà l’encesa de llums de Nadal a Porto Cristo. Serà dissabte a les 18.30 h a la plaça de l’Aljub i també hi haurà música en directe.

Enguany també es torna a repetir l’experiència del trenet de Nadal i com cada any seran els comerços els que repartiran els tiquets als seus clients. La Ruta 1 es podrà fer el 18, 20 i 28 de desembre, mentre que la Ruta 2 serà els dies 23 i 27 de desembre i 3 i 4 de gener. El tren també durà animació per fer gaudir els infants.

Com l’any passat, els follets de Nadal animaran i dinamitzaran el centre comercial durant el mes de desembre.

Maria Antònia Truyols ha convidat la gent del municipi i la gent d’arreu de l’illa a apostar pel comerç local de Manacor durant aquestes festes de Nadal. Així mateix, ha fet una crida al civisme per mantenir les figures i decoració en bon estat, «tenir un Nadal il·luminat i guarnit depèn de tots», ha conclòs.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad