Alumnes del Mossèn acudeixen, un any més, amb falda a classe

La imatge

 

Alumnes (al·lots, al·lotes) i professors de l’institut Mossèn Alcover de Manacor han tornat a acudir, un any després, amb falda a classe. Un acte de protesta que ja es va dur a terme el novembre passat seguint exemples d’instituts mallorquins com l’IES Calvià o l’IES Son Ferrer, per reivindicar els drets que tenen de poder vestir com vulguin sense que això suposi una discriminació. Aquesta iniciativa ve arrel que fa exactament dotze mesos, un jove basc contés a Twitter com havia sofert buylling per aquesta raó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad