Es compleixen 10 anys del ‘lipdub’ de Manacor. Hi vares participar?

Ara que l’Obra Cultural Balear ha anunciat la celebració de la ‘Nit de la Cultura’ a l’auditori de Manacor, recordam que enguany fa una dècada de la campanya ‘Mallorca m’agrada!’, organitzada per l’OCB per donar a conèixer els elements propis de la identitat mallorquina. I amb ella, 10 anys del ‘lipdub’ que va reunir, a més de a Rafel Nadal, a pràcticament totes les associacions, col·lectius i clubs del municipi.

El tennista apareix al principi de l’enregistrament, en una escena ambientada a la biblioteca pública de Manacor. Nadal lliura a la bibliotecària una pilota amb el lema ‘Mallorca m’agrada’. És el punt d’arrencada que, al ritme de la cançó Pa amb oli nacional d’Ocults, viu un crescendo de participació fins a l’escena final. Precisament aquest grup és un dels protagonistes de l’audiovisual, juntament amb el guitarrista Damià Timoner.

El recorregut del lipdub parteix de la biblioteca municipal i recorre tot el centre històric de Manacor fins a arribar a la plaça de sa Bassa, on acaba amb la vista aèria de les 1.000 persones concentrades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad