Es compleixen 10 anys del ‘lipdub’ de Manacor. Hi vares participar?

Ara que l’Obra Cultural Balear ha anunciat la celebració de la ‘Nit de la Cultura’ a l’auditori de Manacor, recordam que enguany fa una dècada de la campanya ‘Mallorca m’agrada!’, organitzada per l’OCB per donar a conèixer els elements propis de la identitat mallorquina. I amb ella, 10 anys del ‘lipdub’ que va reunir, a més de a Rafel Nadal, a pràcticament totes les associacions, col·lectius i clubs del municipi.

El tennista apareix al principi de l’enregistrament, en una escena ambientada a la biblioteca pública de Manacor. Nadal lliura a la bibliotecària una pilota amb el lema ‘Mallorca m’agrada’. És el punt d’arrencada que, al ritme de la cançó Pa amb oli nacional d’Ocults, viu un crescendo de participació fins a l’escena final. Precisament aquest grup és un dels protagonistes de l’audiovisual, juntament amb el guitarrista Damià Timoner.

El recorregut del lipdub parteix de la biblioteca municipal i recorre tot el centre històric de Manacor fins a arribar a la plaça de sa Bassa, on acaba amb la vista aèria de les 1.000 persones concentrades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad