Comença la substitució de la gespa i el sistema de rec del camp de futbol de Porto Cristo

Les feines, que tenen un termini d’execució de dos mesos, milloraran la instal·lació esportiva

 

Les tasques de substitució de la gespa i del sistema de rec del camp de futbol de Porto Cristo han començat aquest divendres. El canvi respon a la necessitat de donar solució al mal estat de la gespa existent, que ja té una antiguitat de 18 anys i no facilitava les condicions mínimes exigides per al bon desenvolupament de les activitats esportives que s’hi practiquen.

Així mateix, el Patronat Municipal d’Esports també impulsa el canvi de tot el sistema de rec del camp de futbol, ja que l’actual tampoc no estava en condicions. “El Porto Cristo Futbol Club i totes les entitats esportiva que utilitzen l’equipament necessiten unes instal·lacions dignes”, ha assegurat el delegat d’Esports, Artur Aguiló.

L’Ajuntament de Manacor va treure a licitació les tasques de substitució de la gespa i del sistema de rec del camp de futbol de Porto Cristo per import de 283.838 euros el passat mes de maig. Les obres tenen un període d’execució de dos mesos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad