Maria Antònia Sansó, reelegida presidenta de la junta del PP de Manacor

El Partit Popular de Manacor va celebrar ahir vespre el Congrés Local pel qual Maria Antònia Sansó fou proclamada, novament, presidenta de la junta municipal.

A l’acte, hi van assistir la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens i el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, davant dels quals Sansó va reclamar que “el Partit Popular de Manacor és la casa de tots; la integració i la unitat és el que defineix el nostre projecte”, fent referència així a gent d’altres partits “que ara es mostra interessada a formar part de la nostra estructura política”.

A més, la presidenta del PP de Manacor va posar èmfasi que “la trobada d’avui és molt especial perquè és un acte en què reafirmam el nostre compromís personal i polític amb Manacor” i, en aquest sentit va agrair el suport de tota la junta local, la insular i la regional i va remarcar que “avançam pel bon camí perquè estam centrats a ser l’única garantia política per a la millora del benestar social i econòmic del nostre municipi”. “Tenim l’equip perfecte per continuar treballant a peu de carrer i aconseguir la batlia a partir del 2023”.

A la junta municipal hi figuren els noms de: Caty Darder, Belén Fullana, María Magdalena García, Francesc Cortés, Joan Riera, Pep Catalá, Bel Alicia Pont, Rafael Nadal, María Mendoza, Jaume Rigo, María Nicolau, Francisca Valls, María Bauza, María Bel Bauzá, Miguel Ángel Durán, Antoni Mercant, Colau Gómez, Eduardo Puche, Joan Queglas, Pedro Rosselló, Tomeu Rosselló, Catalina Sureda, Antoni Sureda, Pep Veny, Cristina Bosch, Pedro Queglas, María Ángela Sureda i Marga Sansó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad