Les millors fotos dels comerços emblemàtics del municipi

Clicau al mapa per accedir a la web on es recopilen les millors fotografies dels 25 comerços emblemàtics inclosos al llistat de la Direcció General de Comerç i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI). Així, un comerç pot ser catalogat com a arrelat (amb un producte o ofici singular), amb història (amb més de 75 anys de vida) i amb patrimoni (amb elements patrimonials interiors i exteriors destacats, així com amb valor immaterial).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad