L’Assemblea Antipatriarcal de Manacor organitza la sisena Marxa de Torxes

Per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor ha organitzat la sisena Marxa de Torxes, que partirà a les 19 h de la plaça de sa Mora per recordar totes les víctimes de la violència masclista que han estat assassinades durant el 2021. A les 20 h confluirà a sa Bassa amb la concentració organitzada pel col·lectiu Dones de Llevant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad