Ja es pot reservar lloc per a les visites guiades a Son Coletes

La Direcció General de Memòria Democràtica i l’Ajuntament de Manacor ofereixen visites guiades als treballs d’exhumació al cementeri de Son Coletes, que se celebraran els diumenges 21 i 28 de novembre, i 12 de desembre

La Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Memòria Democràtica, i l’Ajuntament de Manacor posen en marxa visites guiades als treballs d’exhumació que s’estan realitzant al cementeri de Son Coletes, obertes al públic en general.

Les visites es realitzaran al llarg de tres diumenges: el 21 i 28 de novembre, i el 12 de desembre. Cada un d’aquests dies, l’equip tècnic d’Aranzadi i ATICS realitzarà tres torns de visites: de les 10 a les 11 hores, de les 11.30 a les 12.30 hores i, el darrer, de les 13 a les 14 hores.

Per assistir-hi, les persones interessades s’han de descarregar una entrada gratuïta a través del lloc web de l’Ajuntament de Manacor: enviumanacor.cat (https://enviumanacor.cat/esdeveniments/visites-guiades-treballs-dexhumacio-a-son-coletes)

A cada una d’aquestes visites hi podran participar un màxim de 25 persones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad