El grup virtual Manacore ja té el seu primer disc físic a la venda

Manacore, la misteriosa banda local de metal ja té nou single i el seu primer disc físic a la venda a distints establiments de la ciutat. Nascut de la invenció dels germans Miquel i Guillem Martí Bibiloni des del seu estudi de Can Recó i amb la veu de Joan Adrià ‘Pistola’ com a arma, el grup ha fet pública la seva nova cançó ‘Sa fosca’, que com la primera ‘Esclaus’ també ve acompanyada per un potent videoclip, que tampoc mostra cap membre de la banda (la filosofia és no fer concerts ni assajos, ni aparèixer públicament) però que capta amb imatges la potència de la seva música.

‘Perduts a un forat’, que així és diu el disc del que se n’han fet 600 còpies i que ja s’ha repartit aquesta setmana per diferents tendes i bars de Manacor, conté dotze temes dels que poc a poc s’aniran transformant en imatges. Els responsables de Manacore, molt contents amb l’acollida que de moment està tenint la formació, no descarten fer-ne més còpies “si veim que hi ha demanda i agrada tant com pareix fins ara”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad