Arreglar els banys del Mossèn Alcover costarà 385.000 euros

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora de l’IES Mossèn Alcover, a Manacor. Aquesta actuació que preveu la reforma integral de tots els nuclis de banys del centre surt a licitació per un total de 384.631,76 euros i un termini d’execució de 6 mesos.

El projecte millorarà les infraestructures de l’IES i beneficiarà als 1.185 alumnes que té el centre i, als de futur.

Projecte de millora de l’IES Mossèn Alcover

Amb un pressupost de més de 384 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 6 mesos.

El projecte reformarà els 8 nuclis de banys ubicats als 4 edificis que conformen el centre i cobreix les instal·lacions destinades a l’alumnat, professorat i personal de l’institut.  

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 384 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad