L’acadèmia de Rafa Nadal estrena el nou edifici de pistes ràpides

La imatge

 

El blau elèctric de les noves pistes de la Rafa Nadal Academy ja brilla davall la coberta del modern edifici. Els primers tennistes a fer ús d’aquestes pistes recent estrenades seran els jugadors del Tennis Europe Under 12 Festival, un torneig que reuneix a la acadèmia els millors tennistes europeus de menys de 12 anys. Aquests 64 jugadors (32 al·lots i 32 al·lotes) lluitaran durant 6 dies per coronar-se al millor jugador continental de la categoria.

A la conclusió del 2021 la Rafa Nadal Academy by Movistar finalitzarà el projecte d’ampliació amb la inauguració de les noves infraestructures esportives. Tot i que encara queden apuntalar detalls, els jugadors ja poden gaudir de tres noves pistes indoor de superfície dura.

A l’arrencada de 2022 s’estrenarà oficialment el nou complex que albergarà tant les noves pistes cobertes (3 de superfície dura i 7 de terra batuda), com un nou centre de fitness i un centre mèdic al servei als 155 jugadors que viuen a la Acadèmia durant tot l’any, fent el programa anual simultanejant els seus entrenaments amb els seus estudis acadèmics. Aquesta ampliació (que contindrà també noves pistes de pàdel i vòlei platja) també servirà per donar servei als adults i joves que acudeixen setmanalment a fer programes curts de tennis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad