La Plataforma per Manacor comença una recollida de signatures contra la ZPR

L’anomenada Plataforma per Manacor ha informat que inicia una campanya de recollida de signatures per aconseguir l’eliminació de la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR). “L’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE, Podem) ha implantat una mesura que han batiat com a ZPR que prohibeix l’accés de vehicles a 67 carrers de Manacor als qui no són residents”, expliquen.

“És per aquest motiu que aquesta Plataforma Cívica exigeix així al batle i al seu equip de govern, la supressió immediata de la ZPR, ja que entenem que aquesta mesura suposarà sa mort definitiva d’un centre que en pocs anys serà un ghetto, així com la desaparició de s’immensa majoria des comerços i establiments ubicats en aquests 67 carrers”, afirmen.

Al mateix temps critiquen “que l’oposició (PP, El Pi, AIPC-SyS) calli, i faci seu aquell refrany que diu allò que “quien calla otorga”. Tots aquells ciutadans que estan en contra de la ZPR es troben indefensos i sense veu, ja que cap dels polítics que haurien de defensar el seu pensar i sentir ho fan”, finiquiten.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad