Un dels protagonistes de ‘Juego de Tronos’ escala a Cala Varques

La imatge

 

L’actor Jason Momoa, conegut per la serie Juego de Tronos o les pel·lícules Aquaman o Dune, Jason Momoa es troba aquests dies a Mallorca per rodar nous capítols de The Climb, una nova sèrie que produeix per a HBO Max juntament amb l’escalador Chris Sharma. Està previst que filmin i escalin a les roques de Cala Varques quan el temps ho permeti. Després de passar pel Pirineu català, també arribaran fins a Sóller.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad