La coberta del centre d’adults serà reparada definitivament un any després

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEPA Llevant de Manacor. Aquest projecte que contempla la reforma de la coberta del centre surt a licitació per un total de 141.258,41 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Projecte 

Aquest projecte dóna resposta als efectes que va provocar el pas de la tempesta Hortense el passat mes de gener amb greus desperfectes a part de la coberta del bloc més alt del CEPA. Les fortes ratxes de vent varen arrancar 230m2 de coberta a base de plaques de fibrociment i aïllament que varen caure al pati.

Cal destacar que per part de l’Ibisec es va executar de manera urgent una coberta provisional lleugera, a l’espera del projecte definitu.

Les obres que surten a licitació consisteixen en:

  • Retirada la coberta provisional i la resta de la coberta que va ser afectada per la tempesta
  • Dotar al bloc d’una nova coberta a base de panells sandvitx prefabricats

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad