La coberta del centre d’adults serà reparada definitivament un any després

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEPA Llevant de Manacor. Aquest projecte que contempla la reforma de la coberta del centre surt a licitació per un total de 141.258,41 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Projecte 

Aquest projecte dóna resposta als efectes que va provocar el pas de la tempesta Hortense el passat mes de gener amb greus desperfectes a part de la coberta del bloc més alt del CEPA. Les fortes ratxes de vent varen arrancar 230m2 de coberta a base de plaques de fibrociment i aïllament que varen caure al pati.

Cal destacar que per part de l’Ibisec es va executar de manera urgent una coberta provisional lleugera, a l’espera del projecte definitu.

Les obres que surten a licitació consisteixen en:

  • Retirada la coberta provisional i la resta de la coberta que va ser afectada per la tempesta
  • Dotar al bloc d’una nova coberta a base de panells sandvitx prefabricats

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad