L’ajuntament contracta 51 treballadors pels propers sis mesos

El programa s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi de la Covid-19, a joves menors de 30 anys i a persones desocupades de llarga durada

 

L’Ajuntament de Manacor ha contractat 51 treballadors del programa SOIB Reactiva 2021, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars. Els treballadors s’han incorporat aquest dimarts amb contractes de sis mesos de durada. El programa s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi de la COVID-19, a joves menors de 30 anys i a persones desocupades de llarga durada.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de la directora de l’Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, i la delegada de Foment de l’Ocupació, Núria Hinojosa, han donat la benvinguda als nous treballadors en un acte que s’ha celebrat a l’auditori del Conservatori de Música de Manacor. El batle, Miquel Oliver, ha destacat la importància de la feina d’aquestes persones i els ha donat les gràcies per «dedicar sis mesos a millorar el municipi». «Som devora les vostres 51 realitats, algunes desesperades, i esper que aquests sis mesos de feina siguin un trampolí per a que pugueu tornar a inserir-vos al món laboral», ha assegurat Oliver. Per la seva banda, la delegada de Foment de l’Ocupació, Núria Hinojosa, ha demanat a les persones contractades «que entre tots sumem i que la ciutadania se senti orgullosa dels treballadors municipals». La directora de l’Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, ha posat a la disposició dels treballadors l’Oficina del SOIB de Manacor, tant pel que fa al Servei d’Orientació Laboral, com per al procés de cerca de feina posterior al contracte amb l’Ajuntament o accés a formació.

Pel que fa als perfils professionals dels treballadors que s’incorporen en aquest tercer torn del programa SOIB Reactiva 2021, es tracta de peons de manteniment, un conserge, auxiliars administratives, informadors ambientals, xofers, oficials picapedrers, oficials de manteniment, peons de manteniment del Cementeri, historiadors de l’Art, una tècnic d’Esports, un tècnic de Medi Ambient i una graduada en Educació Primària. Desenvoluparan les seves tasques als departaments de Medi Ambient, Esports, Comerç, Zona Costanera, Educació, Patrimoni, Serveis Generals, Cementeri i el Museu d’Història de Manacor.

El programa SOIB Reactiva 2021 s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, a joves menors de 30 anys a l’atur i a persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional. Promou aquest programa el SOIB i està cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

En el primer torn del Programa SOIB Reactiva, l’Ajuntament de Manacor va contractar 56 treballadors, que varen fer feina entre els mesos de desembre de 2020 i abril de 2021; en el segon torn es contractaren 33 treballadors entre els mesos de maig i agost de 2021. Entre les tasques que dugueren a terme hi ha el manteniment i conservació de les escoles públiques, tenir cura de les instal·lacions esportives, voravies i infraestructures municipals, proporcionar informació sobre la normativa de neteja viària i de recollida selectiva de residus, proporcionar informació sobre la normativa de mobilitat, suport pedagògic als tallers del Museu d’Història, atendre la demanda de tallers lingüístics dels centres educatius, etcètera.

El programa SOIB Reactiva 2021 té un pressupost total de 864.720,48 €, dels que 477.342,25 han estat aportats pel SOIB i 387.378,23 per l’Ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad