L’Ajuntament haurà de pagar 5,4 milions per l’expropiació d’una zona verda a s’Illot

Una xifra que ja ha quedat reflexada dins el pressupostos municipals de l’any 2022 i que contempla els interessos de demora

 

L’ajuntament de Manacor haurà de tornar a pagar per una nova zona verda pendent d’expropiació forçosa. I no serà poc. En aquest cas es tracta d’un espai situat al camí de la mar de s’Illot, l’avinguda que va des de l’entrada al nucli des de Porto Cristo, fins a la rotonda de l’hotel Cala Moreia, en concret els terrenys situats darrere el poliesportiu. En total el consistori manacorí haurà d’abonar als propietaris fins a 5,4 milions d’euros (entre el preu posat pel tribunal provincial d’expropiació i els interessos de demora derivats). Una xifra que ja ha quedat reflexada i reservada dins el pressupostos municipals de l’any 2022 aprovats ahir vespre de manera inicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad