L’Ajuntament haurà de pagar 5,4 milions per l’expropiació d’una zona verda a s’Illot

Una xifra que ja ha quedat reflexada dins el pressupostos municipals de l’any 2022 i que contempla els interessos de demora

 

L’ajuntament de Manacor haurà de tornar a pagar per una nova zona verda pendent d’expropiació forçosa. I no serà poc. En aquest cas es tracta d’un espai situat al camí de la mar de s’Illot, l’avinguda que va des de l’entrada al nucli des de Porto Cristo, fins a la rotonda de l’hotel Cala Moreia, en concret els terrenys situats darrere el poliesportiu. En total el consistori manacorí haurà d’abonar als propietaris fins a 5,4 milions d’euros (entre el preu posat pel tribunal provincial d’expropiació i els interessos de demora derivats). Una xifra que ja ha quedat reflexada i reservada dins el pressupostos municipals de l’any 2022 aprovats ahir vespre de manera inicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad