Minut de silenci pel metge de la UCI de Manacor mort per covid-19

La imatge

 

Una seixantena de professionals de l’hospital de Manacor s’han concentrat avui a les 14 hores davant l’entrada del centre per guardar un emotiu minut de silenci en memòria del metge adjunt de la UCI, Antoni Trias, que va morir ahir als 62 anys a conseqüència de la Covid-19. La directora gerent, Catalina Vadell, ha dirigit unes paraules a un nombrós grup de treballadors. Només els aplaudiments han romput el silenci en la seva memòria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad