Les primeres imatges de com serà el nou edifici Ibavi de Manacor

L’Institut Balear de l’Habitatge (Ibavi) ja té ben avançada la nova promoció d’habitatges que fa a Manacor, un edifici en cantonada, amb una façana al carrer Lleó XIII i una façana al carrer Moreres, format per una planta soterrani, planta baixa i tres plantes pis. Es tracta d’un edifici plurifamiliar amb 11 habitatges (un d’ells adaptat) per llogar, 1 local comercial i 11 places d’aparcament. Dels 11 habitatges, 8 són de dues habitacions i 3 habitatges són d’una habitació.

Els arquitectes són Catalina Mestre, Jordi Oliveras i Núria Oliveras. La superficie del solar és de 421 metres quadrats i el pressupost és de 1.588.258 euros. Les obres van començar ara fa un any i està previst que l’entrega de claus sigui el proper mes de juny de 2022.

La proposta ha estat desenvolupada a partir de 3 objectius prioritaris:

– Aconseguir una òptima integració de l’edifici en el seu entorn i resoldre correctament la diferència d’alçada màxima entre el carrer Lleó XIII i el carrer Moreres.

– Aconseguir les millors condicions de ventilació i il·luminació natural per als habitatges, en un solar amb poc perímetre i amb les façanes principals orientades a nord.

– Aconseguir que els habitatges tinguin la màxima qualitat espacial i funcional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad