Les primeres imatges de com serà el nou edifici Ibavi de Manacor

L’Institut Balear de l’Habitatge (Ibavi) ja té ben avançada la nova promoció d’habitatges que fa a Manacor, un edifici en cantonada, amb una façana al carrer Lleó XIII i una façana al carrer Moreres, format per una planta soterrani, planta baixa i tres plantes pis. Es tracta d’un edifici plurifamiliar amb 11 habitatges (un d’ells adaptat) per llogar, 1 local comercial i 11 places d’aparcament. Dels 11 habitatges, 8 són de dues habitacions i 3 habitatges són d’una habitació.

Els arquitectes són Catalina Mestre, Jordi Oliveras i Núria Oliveras. La superficie del solar és de 421 metres quadrats i el pressupost és de 1.588.258 euros. Les obres van començar ara fa un any i està previst que l’entrega de claus sigui el proper mes de juny de 2022.

La proposta ha estat desenvolupada a partir de 3 objectius prioritaris:

– Aconseguir una òptima integració de l’edifici en el seu entorn i resoldre correctament la diferència d’alçada màxima entre el carrer Lleó XIII i el carrer Moreres.

– Aconseguir les millors condicions de ventilació i il·luminació natural per als habitatges, en un solar amb poc perímetre i amb les façanes principals orientades a nord.

– Aconseguir que els habitatges tinguin la màxima qualitat espacial i funcional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad