La ventada toma un arbre de set metres a la plaça de sa Llorençada

La imatge

 

El vent que aquests dies afecta Manacor i bona part de la comarca del Llevant de Mallorca ha començat a crear problemes. I és que a més de branques i antenes de televisió, durant les darreres hores la borrasca Blas ha tomat un gran arbre d’uns set metres d’alçada situat a la plaça de sa Llorençada, al barri de sa Torre. La caiguda, que afortunadament va tombar dins el jardí de la pròpia plaça, es va produir aquest divendres i encara no ha pogut ser retirat per l’Ajuntament. S’espera que durant les properes hores les ratxes de vent continuin amb ratxes de fins a 100 km per hora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad