La ventada toma un arbre de set metres a la plaça de sa Llorençada

La imatge

 

El vent que aquests dies afecta Manacor i bona part de la comarca del Llevant de Mallorca ha començat a crear problemes. I és que a més de branques i antenes de televisió, durant les darreres hores la borrasca Blas ha tomat un gran arbre d’uns set metres d’alçada situat a la plaça de sa Llorençada, al barri de sa Torre. La caiguda, que afortunadament va tombar dins el jardí de la pròpia plaça, es va produir aquest divendres i encara no ha pogut ser retirat per l’Ajuntament. S’espera que durant les properes hores les ratxes de vent continuin amb ratxes de fins a 100 km per hora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad