L’Hospital de Manacor queda per fi sense cap ingressat per covid

Després de mesos durs i una màxima d’ingressats que va arribar els mesos d’estiu

 

L’hospital de Manacor es queda sense ingressats per covid-19. Una excel·lent notícia que finalment arriba després de mesos molt durs que van tenir la seva màxima d’afectats a la comarca durant els mesos d’estiu i que fins ara no ha arribat al seu final. Així idò, ja no queda cap ingressat positiu per coronavirus ni a la tercera planta (reservada pels infectats) ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI). D’aquesta manera ho ha fet saber avui mateix la gerència de l’hospital comarcal, que desitja ara que la corba s’estabilitzi definitivament i poguem reestablir prest la vella normalitat sanitària i social.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad