L’Hospital de Manacor queda per fi sense cap ingressat per covid

Després de mesos durs i una màxima d’ingressats que va arribar els mesos d’estiu

 

L’hospital de Manacor es queda sense ingressats per covid-19. Una excel·lent notícia que finalment arriba després de mesos molt durs que van tenir la seva màxima d’afectats a la comarca durant els mesos d’estiu i que fins ara no ha arribat al seu final. Així idò, ja no queda cap ingressat positiu per coronavirus ni a la tercera planta (reservada pels infectats) ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI). D’aquesta manera ho ha fet saber avui mateix la gerència de l’hospital comarcal, que desitja ara que la corba s’estabilitzi definitivament i poguem reestablir prest la vella normalitat sanitària i social.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad