Mor Sion Febrer ‘Mistero’, president de l’Inter Manacor

El president de l’Inter Manacor, Sion Febrer ‘Mistero’, moria ahir als 58 anys. “Honrat i respectat tant dins com fora del ambit deportiu, en Sion ha estat la viva imatge dels valors del club, demostrant cada dia la força i ganes de superació, mai podrem oblidar el seu pas per l’Inter Manacor com a president, soci i pare del nostre capità Miquel. Descansa en Pau”, ha publicat el propi club a les seves xarxes socials.

Home dedicat a la seva família i gran aficionat al futbol, va aconseguir que tot un equip de gent jove li tengués un gran respecte i admiració. El funeral serà demà divendres a l’església de Crist Rei a les 19 hores, mentre que avui dijous serà el vetllador de les 10 a les 14h i de les 16 a les 19 hores.

Per la seva banda, el Club Esportiu Manacor també ha volgut donar suport “a tota la familia, amics i a l’Inter Manacor per la pèrdua del seu president. Per aquest motiu, durant el cap de setmana a tots els partits a na Capellera es farà un minut de silenci en la seva memòria”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad