Mor Sion Febrer ‘Mistero’, president de l’Inter Manacor

El president de l’Inter Manacor, Sion Febrer ‘Mistero’, moria ahir als 58 anys. “Honrat i respectat tant dins com fora del ambit deportiu, en Sion ha estat la viva imatge dels valors del club, demostrant cada dia la força i ganes de superació, mai podrem oblidar el seu pas per l’Inter Manacor com a president, soci i pare del nostre capità Miquel. Descansa en Pau”, ha publicat el propi club a les seves xarxes socials.

Home dedicat a la seva família i gran aficionat al futbol, va aconseguir que tot un equip de gent jove li tengués un gran respecte i admiració. El funeral serà demà divendres a l’església de Crist Rei a les 19 hores, mentre que avui dijous serà el vetllador de les 10 a les 14h i de les 16 a les 19 hores.

Per la seva banda, el Club Esportiu Manacor també ha volgut donar suport “a tota la familia, amics i a l’Inter Manacor per la pèrdua del seu president. Per aquest motiu, durant el cap de setmana a tots els partits a na Capellera es farà un minut de silenci en la seva memòria”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad