Aproscom construirà apartaments a l’antiga nau de Citroën

Tendran un caràcter social i comptaran amb altres espais per a la fundació

 

L’antiga nau que la multinacional automobilística francesa Citroën tenia dins la ciutat, al carrer de ses Parres, serà reconvertida. Aproscom, la fundació per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual de Manacor i la seva comarca, ha comprat l’espai per poder construir-hi apartaments pels seus usuaris. Unes obres que, segons explica el gerent de l’entitat, Antoni Gaià, deixaran també lloc per crear-hi altres zones dedicades a distintes tasques de la fundació.

Interior de l’antic concesionari

 

“Encara no sabem el nombre exacte d’apartaments que en sortiran, però la idea no és que siguin pisos tutelats sino que els usuaris que hi visquin siguin independents amb ajudes puntuals per a la gestió del dia a dia”, amb la qual cosa pagarien un lloguer encara que més baix que els preus actuals del mercat immobiliaria. La compra i la construcció és faran amb pressupost propi d’Aproscom, encara que no descarten sol·licitar ajudes estatals o europees per acabar de gestionar-ho.

Feia anys que la nau de devora Baix des Cós estava abandonada sense cap tipus de servei, des de que fa més d’una dècada el concessionari i el taller que hi havia es traslladaren a les foranes de la ciutat. Des de llavors havia servit de magatzem de materials i arxius particulars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad