Agromart comença a repartir a Manacor a través de Glovo

Agromart i Glovo han signat un acord perquè qui vulgui pugui rebre els productes del supermercat que té a Manacor a domicili. Tant productes autòctons de la pròpia illa de Mallorca, com una selecció de productes nacionals i internacionals. L’empresa mallorquina i la plataforma tecnològica han arribat a un acord perquè cinc de les més de vint botigues que té a l’illa ofereixin aquest servei.

Entre les referències destacades que ofereix Agromart hi ha les fruites i verdures, moltes d’elles de pagesos mallorquins, peixos del Port de Cala Figuera, ous de quilòmetre zero, gelats propis, sucs de manufactura local, vins, formatges, carns i embotits de proximitat.

Entre els productes més destacats que ofereix aquesta cadena de supermercats destaquen les taronges i les llimones de la Cooperativa de Sóller, l’única que produeix aquests cítrics durant tot l’any sense necessitar càmeres d’emmagatzematge.

“Aquest nou acord amb Agromart forma part de l’estratègia de la companyia per oferir als nostres usuaris la més àmplia oferta de productes ecològics i de proximitat. Gràcies a aquest acord esperem continuar consolidant-nos a Mallorca i continuar amb l’expansió del negoci”, assenyala Diego Nouet Delgado, director general de Glovo a Espanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad