Manacore, la misteriosa banda manacorina que no existeix

Els pocs que l’han escoltat han descrit el grup com “els Linkin Park mallorquins” o ” els Antònia Font en clau grunge”

 

“Manacore no és una banda, sinó un projecte musical creat a un estudi. Ni assajos, ni concerts, ni rols de grup”. Fa ara 10 anys els germans Miquel i Guillem Martí Bibiloni, propietaris de l’estudi de gravació CanRecó de Manacor, van tenir una idea: Per què no formar una banda ‘virtual’ com n’hi hagut d’altres de famoses com ara Gorillaz? Per què no intentar-ho a la mallorquina i amb un so treballadament industrial?. De les idees es va passar als fets i a la programació d’un full de ruta.

“Després de 4 EPs instrumentals i la composició d’una banda sonora per a un videojoc, vam decidir que el següent pas havia de ser un àlbum sencer, i es va començar a compondre ja pensant amb melodies de veu”, explica en Miquel il·lusionat. Una tasca que ha acabat afrontant Joan Adrià ‘Pistola’ (que amb el seu germà Roger tenen el grup real de punk naïf Mo Beim).

Després de quasi dos anys de composició, producció i mescla, el resultat és ‘Perduts a un Forat’, un àlbum experimental de 12 temes que mescla rock i post-hardcore, al mateix temps que incorpora elements d’electrònica i pop. Els pocs que ho han escoltat sencer han descrit Manacore com “els Linkin Park mallorquins” o ” els Antònia Font en clau grunge”.

L’àlbum sencer es publicarà a mitjans novembre primer en edició física. Inclourà contingut multimèdia exclusiu i un QR per a la descàrrega digital. “A més, així la gent tendrà una excusa per anar a la botiga local a comprar-lo”, apunten els germans Martí. “Més envant estarà disponible a les plataformes digitals, mentrestant anirem publicant singles en forma de videolyrics”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad