Agatha Ruiz de la Prada dissenya els dos iglús roses de la rambla del Rei en Jaume

Instal·lats per fomentar el reciclatge alhora que conciencien sobre la prevenció del càncer de mama

 

Dos iglús roses per reciclar vidre han estat col·locats a la Rambla del Rei en Jaume de Manacor. Ecovidrio, amb la col·laboració de l’ajuntament i el Govern els ha instal·lat per fomentar el reciclatge alhora que conciencien sobre la prevenció del càncer. És a dir, tenir cura del medi ambient i, alhora, contribuir amb la causa solidària de prevenir el càncer de mama.

La coneguda Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat paral·lelament un miniglú per a l’ocasió els beneficis dels quals es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad