Can Lliro és la portada d’un llibre francès d’arquitectura contemporània

La imatge

 

El bar manacorí de Can Lliro ha estat triat per il·lustrar la portada del llibre francès d’arquitectura contemporània RÉ:HABITER, d’Olivier Darmon. El seu projecte, dissenyat per Aulets Arquitectes i Carles Oliver ha estat seleccionat, entre altres intervencions arquitectòniques, “pel seu enfocament sensible amb el medi ambient, menys tecnològic i més inventiu. La postura adoptada es relaciona més amb la reutilització que no tant amb la rehabilitació o renovació”, explica l’editorial del llibre, Editions Alternatives. Per altra banda des de Can Lliro apunten que estan molt orgullosos “del projecte i de les persones que hi formam part”. 

Fotos del llibre: José Hevia

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad