Can Lliro és la portada d’un llibre francès d’arquitectura contemporània

La imatge

 

El bar manacorí de Can Lliro ha estat triat per il·lustrar la portada del llibre francès d’arquitectura contemporània RÉ:HABITER, d’Olivier Darmon. El seu projecte, dissenyat per Aulets Arquitectes i Carles Oliver ha estat seleccionat, entre altres intervencions arquitectòniques, “pel seu enfocament sensible amb el medi ambient, menys tecnològic i més inventiu. La postura adoptada es relaciona més amb la reutilització que no tant amb la rehabilitació o renovació”, explica l’editorial del llibre, Editions Alternatives. Per altra banda des de Can Lliro apunten que estan molt orgullosos “del projecte i de les persones que hi formam part”. 

Fotos del llibre: José Hevia

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad