Andreu Alba, policia tutor de Porto Cristo, rep la Creu al mèrit policial

Els policies tutors de Manacor i Porto Cristo, Damià Bosch i Andreu Alba, també han rebut la felicitació pública pel projecte ‘Junts som més segurs’

 

El policia tutor de Porto Cristo, Andreu Alba, ha rebut avui la Creu al mèrit policial amb distintiu verd del programa Policia Tutor. Li ha lliurat la distinció la Conselleria de Presidència, Funció pública i Igualtat, en un acte en què hi ha assistit el delegat de Policia, Joan Gaià, i on també s’han presentat les memòries dels programes de coordinació de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, com són el de Policia Tutor i el d’Educació Viària.

Els policies tutors de Manacor i Porto Cristo, Damià Bosch i Andreu Alba, també han rebut la felicitació pública pel projecte ‘Junts som més segurs’ que han fet amb altres policies tutors de Mallorca, i han rebut segells de qualitat per als seus programes. 

L’Ajuntament de Manacor ha donat l’enhorabona als guardonats i explica que això referma el seu compromís amb les actuacions que duen a terme aquests agents per fer front a l’absentisme i l’assetjament escolar, actuacions amb menors fora de l’àmbit escolar o en l’àmbit de les noves tecnologies, les quals han incrementat el seu ús per mor de la pandèmia.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad