Xisco Muñoz ja és el nou entrenador de la SD Huesca

Xisco Muñoz (Manacor, 1980), ja és el nou entrenador de la Sociedad Deportiva Huesca. El club blaugrana i el tècnic mallorquí han arribat a un acord fins a final de temporada perquè dirigeixi l’equip oscenc a LaLiga SmartBank. S’incorporarà a la feina immediatament i ho farà amb el seu cos tècnic format per Antonio Calle, segon entrenador, Julián Jiménez, preparador físic, i Miguel Ángel Muñoz, com a analista.

Xisco duu tota una vida lliurada al futbol. Jugador de clubs com el Real Betis, València CF, on va aconseguir el doblet de Lliga i Copa de la UEFA o Levante UD, entre d’altres, ha disputat gairebé 200 partits a Primera Divisió. Com a entrenador, ha comandat fins fa unes setmanes el Watford FC de la Premier League anglesa. La seva experiència a les banquetes arrenca el 2016 després de penjar les botes al Nàstic de Tarragona, on s’incorpora al cos tècnic de Vicente Moreno com a segon entrenador.

La seva primera aventura com a tècnic principal va ser al Dinamo Tbilisi (Geòrgia), equip que ja coneixia en diferents èpoques com a jugador i assistent. Amb els georgians va aixecar la lliga nacional el 2019 amb Félix Vicente i el 2020 en solitari.

L’èxit esportiu li va valer el fitxatge pel Watford anglès, al qual va arribar al desembre enmig d’una mala ratxa de resultats i en 26 partits va canviar la dinàmica dels ‘hornets’ a la categoria de plata fins a aconseguir l’ascens a la Premier League . Pel camí va fer història, convertint-se en l’entrenador amb més percentatge de victòries a la Championship amb gairebé un 70% de triomfs.

“La seva idea de joc és valenta, dominadora i amb la pilota com a gran protagonista, practicant un futbol enèrgic. Una filosofia que desenvoluparà ara al capdavant de la Sociedad Deportiva Huesca”, diuen des del club aragonès.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad