Xisco Muñoz ja és el nou entrenador de la SD Huesca

Xisco Muñoz (Manacor, 1980), ja és el nou entrenador de la Sociedad Deportiva Huesca. El club blaugrana i el tècnic mallorquí han arribat a un acord fins a final de temporada perquè dirigeixi l’equip oscenc a LaLiga SmartBank. S’incorporarà a la feina immediatament i ho farà amb el seu cos tècnic format per Antonio Calle, segon entrenador, Julián Jiménez, preparador físic, i Miguel Ángel Muñoz, com a analista.

Xisco duu tota una vida lliurada al futbol. Jugador de clubs com el Real Betis, València CF, on va aconseguir el doblet de Lliga i Copa de la UEFA o Levante UD, entre d’altres, ha disputat gairebé 200 partits a Primera Divisió. Com a entrenador, ha comandat fins fa unes setmanes el Watford FC de la Premier League anglesa. La seva experiència a les banquetes arrenca el 2016 després de penjar les botes al Nàstic de Tarragona, on s’incorpora al cos tècnic de Vicente Moreno com a segon entrenador.

La seva primera aventura com a tècnic principal va ser al Dinamo Tbilisi (Geòrgia), equip que ja coneixia en diferents èpoques com a jugador i assistent. Amb els georgians va aixecar la lliga nacional el 2019 amb Félix Vicente i el 2020 en solitari.

L’èxit esportiu li va valer el fitxatge pel Watford anglès, al qual va arribar al desembre enmig d’una mala ratxa de resultats i en 26 partits va canviar la dinàmica dels ‘hornets’ a la categoria de plata fins a aconseguir l’ascens a la Premier League . Pel camí va fer història, convertint-se en l’entrenador amb més percentatge de victòries a la Championship amb gairebé un 70% de triomfs.

“La seva idea de joc és valenta, dominadora i amb la pilota com a gran protagonista, practicant un futbol enèrgic. Una filosofia que desenvoluparà ara al capdavant de la Sociedad Deportiva Huesca”, diuen des del club aragonès.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad