El Patronat confirma que hi tornarà a haver festes de Sant Antoni “com tota la vida”

En la reunió duta a terme aquest dimecres vespre s’aprova que es duran a terme tal i com s’organitzaven abans de la pandèmia del coronavirus

 

Els membres del Patronat de Sant Antoni de Manacor acordaren aquest dimecres vespre que hi tornarà a haver celebracions de Sant Antoni tal i com s’organitzaven abans de la pandèmia del coronavirus. Així ho ha confirmat a aquesta revista el vicepresident del propi patronat, Albert Carvajal, qui assenyala que en qualsevol cas “estarem atents i subjectes a les possibles limitacions sanitàries que puguin sorgir, per controlar aforaments o el que faci falta… però en principi tot serà normal, com tota la vida”.

El Patronat de Sant Antoni de Manacor no té previst fer cap anunci oficial confirmant que les festes tornaran a ser les que eren: “simplement perquè creim que és el que toca i que seguirà amb el que havien estat tradicionalment. L’any passat sí que ho vàrem fer, però per les circumstàncies extraordinàries que vivíem i que van fer que tot quedés anul·lat. Enguany és distint”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad