Reunió per resoldre els problemes de les aturades de bus

Les propostes tenen l’objectiu de millorar el flux de trànsit del carrer de Conies i les molèsties que provoca a la rambla del Rei en Jaume

 

La sala de plens de l’Ajuntament de Manacor ha acollit una reunió entre l’equip de govern municipal, els portaveus dels grups municipals a l’oposició i els responsables del Consorci de Transports de Mallorca, encapçalats pel director general de Mobilitat i Transport terrestre del Govern de les Illes Balears, Jaume Mateu. A la trobada, el Consorci de Transports de Mallorca ha posat damunt la taula una bateria de propostes que tenen l’objectiu de millorar el flux de trànsit que s’acumula al carrer de Conies, davant l’aturada del Molí d’en Polit, i les molèsties que provoca l’aturada del bus del Transport Públic de Mallorca (TIB) a la rambla del Rei en Jaume. Els grups municipals analitzaran aquestes possibles solucions durant la propera setmana i, a principis de novembre, es traslladaran a la Conselleria.

El passat mes de setembre el delegat de Mobilitat de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, ja es va reunir amb tècnics del Consorci de Transports per traslladar la preocupació veïnal i avaluar in situ la problemàtica amb l’objectiu de millorar el servei. Les propostes tècniques de la Conselleria de Mobilitat han estat rebudes amb interès per part dels representants municipals, que ara acabaran d’analitzar en el marge d’una setmana perquè puguin ser el més consensuades i resolutives possible, tant per al servei com per als usuaris i veïns.

El servei de bus del TIB Mallorca a Manacor es troba a la fase inicial, per això són possibles i necessaris tots els canvis que serveixin per millorar-lo. L’Ajuntament de Manacor valora molt positivament la nova aturada del Molí d’en Polit, propera a l’Hospital de Manacor, i també el servei comarcal que ofereix TIB Mallorca des de Manacor, per això i perquè el transport públic és part de la solució i no del problema, vol fer totes les passes que siguin necessàries per contribuir a la millora d’aquest servei essencial per a la comarca i per a Mallorca.

A la reunió també s’abordaren qüestions com línia de bus que cobreix Son Macià i Cales de Mallorca i la necessitat d’ampliar les aturades de bus a Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad