El metge Sergi López acaba i recapta 5.000 euros solidaris per Aspanob

El ciutadellenc Sergi López Piqueras, des de fa anys metge de família al centre de salut de Porto Cristo, ha aconseguit recaptar 5.000 euros en favor de l’associació per a l’ajuda a les famílies d’infants amb càncer, Aspanob. I ho ha fet per la porta gran, acabant amb èxit la Infinitriman-Ultraman celebrada fa només uns dies a Castelló i completant, ni més ni manco que 10 quilòmetres de natació, fer-ne 421 en bici i uns altres 84 corrent.

“Tot això no hagués estat possible sense el suport de la meva família i els meus millors amics, que va ser allà donant-me ànims i ‘perdent’ dies de vacances per estar amb mi; ni sense tota la gent que ha col·laborat en aquest projecte en la distància i per la qual m’he involucrat encara més en aquest repte tan emocionant”, explica López, que insisteix en que la quantitat assolida “és una barbaritat a la que sincerament no m’esperava arribar. Tots aquests doblers ajudaran molt a una associació com és Aspanob i a tota la seva labor social”.

Durant els tres dies que va durar la competició reconeix que va passar “per moments complicats en que la capacitat per gestionar mentalment les situacions va ser molt important, separant per troços petits cada tram per fer-ho més senzill i situant a la gent perquè m’animés en els llocs on sabia que podia tenir problemes”.

Sergi López, molt conegut a Porto Cristo i al municipi pel seu bon humor, no descarta nous desafiaments solidaris en un futur, encara que confessa que encara és prest per definir-ne un de concret: “M’agrada fer feliç a la gent i que ells siguin feliços amb mi”, repeteix mentre dóna les gràcies “a la meva dona i les meves filles pel suport i per haver aguantat les hores d’entrenament que he estat fora de ca nostra, però que eres necessàries per acabar amb bones condicions”.

Qui vulgui seguir ajudant encara hi és a temps aquest dies a través del compte de La Caixa: ES27 2100 0051 7802 0061 8043, o bé mitjançant un bizum al número 639674050.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad