Peces de llana i fil per donar color a Na Camel·la

La imatge

 

L’avinguda de Na Camel·la de Manacor s’ha colorit aquests dies amb un nou acte del que es coneix com Urban Knitting, o el que és el mateix, vestir arbres i mobiliari urbà amb peces de llana i fil per adornar els carrers i els seus elements. “Gràcies a totes les persones involucrades en aquest projecte d’Urban Knitting per teixir aquestes peces de ganxet de forma totalment desinteressada”, han explicat les responsables del projecte.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad