La reforma de la carretera Manacor-Felanitx segueix en punt mort vuit mesos després

El Partit Popular recrimina a la presidenta de Consell, Catalina Cladera, que el projecte “ni tan sols s’hagi licitat encara”

 

“Fa vuit mesos que es va presentar el projecte i encara no s’ha ni licitat, el que suposa a més d’un retard, un perill per a la gran quantitat de conductors que passen per aquí cada dia”. Amb aquestes paraules s’ha expressat el portaveu de el Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, just davant de la carretera que uneix Manacor i Felanitx… i l’estat segueix deixant molt a desitjar.

Galmés insisteix “en la necessitat que el departament de mobilitat de el Consell posi en marxa les obres de millora de la carretera que es van anunciar al març” i ha destacat que “l’estat de l’asfalt està molt degradat i requereix d’una reforma urgent”.

La demora fa que ja sigui impossible que els treballs puguin començar abans que finalitzi l’any i molt probablement s’hagi d’esperar fins a l’estiu, un cop conclòs el procés d’adjudicació i exposició pública. Cal recordar que a més de la rehabilitació de l’asfaltat està prevista una rotonda a la intersecció amb la carretera que duu a Son Macià.

Juntament amb el conseller popular Pedro Rosselló, el regidor de l’ajuntament de Manacor, Toni Sureda i el regidor de Felanitx, Pedro Acosta, han visitat un tram de la carretera MA-14: “Els vorals també s’han d’ampliar per garantir la seguretat “, ha dit el ‘macianer’ Sureda, que ha recriminat la deixadesa de l’administració insular.

En aquesta mateixa línia es s’ha expressat el conseller Rosselló, qui ha subratllat que “és incomprensible que la presidenta Catalina Cladera segueixi sense donar-se compte de la perillositat de tantes carreteres de Mallorca”. “El Consell de Mallorca, un cop més, no ha fet la seva feina i les seves promeses queden en paper mullat”, ha conclòs Galmés.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad